تمامی سفارشات بالای ۱ میلیون تومان، رایگان ارسال می‌شوند

برنامه پخت (شیب دمایی) پیشنهادی برای لعاب‌های استودیو بالینی

Friday، ۱۱ Esfand ۱۴۰۲

برنامه پخت لعاب

مرحله اول: ۷۵۰ درجه - ۲۴۰ دقیقه
مرحله دوم: دمای نهایی پخت - ۲۱۰ تا ۲۴۰ دقیقه
مرحله سوم: دمای نهایی پخت - ۳۰ دقیقه تا یک ساعت
* در صورت بروز پین‌هل، توقف نهایی را افزایش دهید

برنامه پخت اصلاحی لعاب

مرحله اول: ۷۵۰ درجه - ۲۴۰ دقیقه
مرحله دوم: دمای نهایی پخت - ۲۱۰ تا ۲۴۰ دقیقه
مرحله سوم: دمای نهایی پخت - ۳۰ دقیقه
مرحله چهارم: ۱۰۰۰ درجه - ۶۰ دقیقه

برنامه پخت Drop & Hold لعاب

مرحله اول: ۷۵۰ درجه - ۲۴۰ دقیقه
مرحله دوم: دمای نهایی پخت - ۲۱۰ تا ۲۴۰ دقیقه
مرحله سوم: دمای نهایی پخت - ۳۰ دقیقه
مرحله چهارم: ۱۰۰۰ درجه - ۱ دقیقه
مرحله پنج: ۱۰۰۰ درجه - ۳۰ دقیقه

برنامه پخت لعاب در کوره گازی

مرحله اول: ۱۰۰ درجه - ۱ دقیقه
مرحله دوم: ۷۵۰ درجه - ۲۱۰ دقیقه
مرحله سوم: دمای نهایی پخت - ۲۴۰ دقیقه
مرحله چهارم: دمای نهایی پخت - ۳۰ دقیقه