برنامه پخت (شیب دمایی) پیشنهادی برای لعاب‌های استودیو بالینی

ارسال پیام به پشتیبانی استودیو در واتس‌اپ

برنامه پخت (شیب دمایی) پیشنهادی برای لعاب‌های استودیو بالینی

جمعه، ۱۱ اسفند ۱۴۰۲

برنامه پخت لعاب

مرحله اول: ۷۵۰ درجه - ۲۴۰ دقیقه
مرحله دوم: دمای نهایی پخت - ۲۱۰ تا ۲۴۰ دقیقه
مرحله سوم: دمای نهایی پخت - ۳۰ دقیقه تا یک ساعت
* در صورت بروز پین‌هل، توقف نهایی را افزایش دهید

برنامه پخت اصلاحی لعاب

مرحله اول: ۷۵۰ درجه - ۲۴۰ دقیقه
مرحله دوم: دمای نهایی پخت - ۲۱۰ تا ۲۴۰ دقیقه
مرحله سوم: دمای نهایی پخت - ۳۰ دقیقه
مرحله چهارم: ۱۰۰۰ درجه - ۶۰ دقیقه

برنامه پخت Drop & Hold لعاب

مرحله اول: ۷۵۰ درجه - ۲۴۰ دقیقه
مرحله دوم: دمای نهایی پخت - ۲۱۰ تا ۲۴۰ دقیقه
مرحله سوم: دمای نهایی پخت - ۳۰ دقیقه
مرحله چهارم: ۱۰۰۰ درجه - ۱ دقیقه
مرحله پنج: ۱۰۰۰ درجه - ۳۰ دقیقه

برنامه پخت لعاب در کوره گازی

مرحله اول: ۱۰۰ درجه - ۱ دقیقه
مرحله دوم: ۷۵۰ درجه - ۲۱۰ دقیقه
مرحله سوم: دمای نهایی پخت - ۲۴۰ دقیقه
مرحله چهارم: دمای نهایی پخت - ۳۰ دقیقه